Topp Tre; Överskattade Saker

Under dagen har jag tänkt på hur bra folk är på uppskatta dåliga saker. Att en hel värld hyllar något fullständigt värdelöst är ett väldigt intressant fenomen, och därför tänker jag lista de tre mest överskattade sakerna i hela världen.

1. Super Mario Bros

Vilket jävla skitspel. Grafiken är ett rent helvete till och med för 8-bitarseran. Musiken är visserligen ganska party, men att basera ett spel helt på att jaga en skitful prinsessa genom olika slott som hon inte ens är i och döda en förvuxen draksköldpadda åtta gånger (hur i helvete lyckas man återuppliva någon som ramlat ner i lava?!) är en ganska korkad idé.

2. Harry Potter
Man trodde att svart hår och gröna ögon var en av de snyggare genkompositionerna, men Harry Potter fick oss att tänka på ett söndermobbat ADHD-barn istället. Killen har pottfrisyr (eventuellt), glasögon, kluven tunga och bedriver otukt med en vit uggla. Hela Hogwarts måste ju vara ett barn utan vänners sjuka påhitt. TACK FÖR DEN, ROWLING!

3. Astrid Lindgren
Okej, Pippi Långstrump. Men behövde vi verkligen Madicken, Karlsson, Barna i Nationalistbyn och allt annat som gett barn skev verklighetsbild genom åren? Ungarna sjunger om falukorv och dansar på tak, samtidigt som de bankar ner drakar och diktatorer. Det smil Lindgrens karaktärer har i fejjan genom ondska och sockerdricka skulle bara en mormon bibehålla. Och mormoner är inte kloka.

Kommentarer
Postat av: thislifestory

besök gärna min blogg!

2009-05-03 @ 01:09:10
URL: http://thislifestory.blogg.se/
Postat av: Zero

Topp ett överskattade saker borde väl ändå vara sex..? Det är överskattat om något.

2009-05-03 @ 01:21:42
URL: http://zerosum.blogg.se/
Postat av: Fred

Harry Potter borde ligga på första plats. Jävla skitböcker </3

2009-05-03 @ 10:58:38
URL: http://farrisatelje.blogspot.com
Postat av: elin

HAHA cp:(

2009-06-13 @ 01:09:08
URL: http://elinmyren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0