Fem vägar att gå om du saknar bikini

Att bikini är att föredra framför baddräkt lärde vi oss redan på den gamla goda Itsy Bitsy Teenie Weenie-tiden. Oavsett modeoraklens baddräktshets och guldringar, är heldräkt i klortåligt material fult. Bara simmare har det, och simmare är alltid fula. Baddräktens sätt att ofördelaktigt framhäva fysiska företräden gör dessutom att man klädd i denna löper större risk att drabbas av ätstörningar. Sant.

 Därför följer nu en lista på knep och saker man kan ta till om man saknar bikini:

1. Flå en hund
Päls är häftigt och värmer i kylan.

2. Gå på skattjakt
Förr eller senare händer det.

3. Såskopp
Kombination av guldringar och bikini.

4. Sand

Bli blöt, täck ställen du skulle skämmas över om de syntes och go bananas. Sand har dessutom fördelen att alltid räknas som bikini, också om den täcker allt. Bra om du är pryd.

5. Fantisera

Tror du på det, kommer alla andra också att göra det.

Topp Tre; Svordomar

Det händer ofta saker i vardagen som får en att vilja ta till lite mer vågade uttryck. För att hjälpa dig att tömmas på ilska på ett så stilfullt och ultimat sätt som möjligt erbjuder jag härmed en lista på de tre bästa orden man kan tänkas använda.

1. Ollonkaka
2. Pungsås
3. Bröstmjölk

Hemligheten med att halshugga en tomtenisse

Ja, jag vet att det låter fullständigt omöjligt, men frukta ej. Precis som med allt annat har jag kommit på en lösning.

Det enklaste sättet är med ett ninjasvärd. Detta förutsätter såklart att du kan hantera svärdet som en riktig ninja. Kan du inte det är du inte värd att halshugga en nisse, och då får du klara dig på egen hand. Så, skaffa en ninjadräkt inklusive svärd. Blunda och räkna till 14, och HUGG! När du öppnar ögonen har du med all sannolikhet huggit huvudet av minst en tomtenisse, eller i värsta fall en förälder.

Svårare än så är det inte. Detta görs bäst i större rum utan dyra vaser.

Lista på saker du behöver:
1. Ninjasvärd
2. Ninjadräkt
3. Ninjaskills

Hur man skapar en laserboomerang

Har du alltid velat ha ett dödligt men diskret vapen för att hämnas på alla som jävlades med dig i lågstadiet? Här har du lösningen! ALLA tror att det är en vanlig leksak, men med ett lasersikte blir den här lilla prylen minst lika dödlig som en bazooka.

Konstruktionen är simpel. Skaffa fram ett lasersikte, en boomerang och lite gaffatejp. Placera siktet i mitten av boomerangen och tejpa ett par varv så det blir fullständigt omöjligt att dra av hur mycket du än sliter.
Prova gärna på något mindre som en kråka eller en örn så att du vet att den fungerar innan du ger dig på ditt offer.
Om något skulle krångla kan du följa illustrationen.


RSS 2.0