Info

Vi vet att vi är skitsega med att lägga upp grejer i bloggen för tillfället. Tro det eller ej, men vi har, till skillnad från många av er och Carola, ett vanligt liv också. Snart kommer inläggen att flöda, istället för att bara komma var tredje dag. Vi vet att ni saknar oss.

Att bära lätt

Skolor, psykologer, religiösa sekter och andra fjanterier pratar ofta om vikten av att vara positiv. Lätta bördan lite, lyfta ”världens tyngder från sina axlar”. Vi tror på att gå andra hållet och skriver istället om hur man på bästa sätt bär eller flyttar tunga saker, utan att anstränga sig för mycket. Eftersom samma sätt inte passar alla, listar vi tre olika.

Bygg en linbana
Fäst en herrans massa rep mellan punkt A och punkt B. Fäst allt som behöver fästas och börja dra.

Uråldriga metoden
På den gamla goda tiden fick man en hel massa snilleblixtar vi glömmer använda oss av idag. Bland annat att rada upp stockar framför det som skulle flyttas (till exempel vikingaskepp) och sedan rulla dem genom att steg för steg flytta fram de bakre stockarna. Eftersom det inte precis vimlar av stockar i innerstaden (vi utgår ifrån att ni läsare inte är lantisbönder) måste idén utvecklas och modifieras lite. Ta vad du kommer över, bäst funkar dvärgar, anorektiker och andra lättburna föremål. Sedan är det bara att knuffa! Fungerar överallt, upp på höga berg och ner i djupa dalar, uppför trappor och utför husväggar.

Psykologen
Tänk positivt, nöj dig! Flytta ingenting. Står du med hela flyttlasset mellan två bostäder? Det kan bli rätt trevligt, ändå. Sätt dig i soffan, plocka upp en Nintendo DS eller så och gör dig hemmastadd. Vi kan nästan garantera att du får nya vänner på köpet, nyfikna människor är snälla människor! Om du inte bor i Skara. Då rekommenderar vi inte det här.

RSS 2.0