Tjäna pengar på djur

De flesta människor är, på ett eller annat sätt, beroende av pengar. För att komma åt dessa kan man jobba, skaffa bidrag, panta burkar eller bli gatumusikant. Våra sätt är enklare, lyxigare och extremt inkomstbringande.

Alternativ 1
Skaffa något riktigt otäckt och ovanligt (en näsapa?), sätt djuret i en bur och turnera världen över. Låt svenneturister i Thailand betala en tjuga för att titta, och trettio spänn för att få peta apan på näsan. Du kommer snabbt att komma upp i astronomiska summor.

Alternativ 2
Föd upp elefanter. Elefanters betar är värda fruktansvärt mycket pengar, har flera användningsområden och är svåra att få tag på. Här kommer du in i bilden. Skaffa en stor hage, låt elefanterna föröka sig som aldrig förr, sälj betarna och dra dig tillbaka i en lyxvilla. Det här alternativet är oetiskt och eventuellt olagligt, men drar jävlar i det in stålar.

Alternativ 3
Strunta i allt krångel med sexuella elefantförbindelser, väntetid och blodiga förlossningar. Uppfinn en smidig kloningsmetod istället. Du behöver bara en elefant, och har dessutom chans till en rad stora vetenskapspriser. Måhända också oetiskt och olagligt, men drar in om möjligt ännu mer stålar.

Kommentarer
Postat av: Kebby

JAA!!! Tjäna pengar (BTW fin reklam :P den vill också tjäna pengar till mig)

2009-05-12 @ 19:57:23
URL: http://geeksquad.blogg.se/
Postat av: z e k e

Hatar när djur är i bur för att tjänta pengar!

2010-04-12 @ 22:46:46
URL: http://blogg.aftonbladet.se/zekeidalen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0