Recept: Bäversoppa
Du behöver:
En stor gryta
Fyra medelstora bävrar
Valfri buljongmängd
Salt och peppar efter behag
Eventuellt svamp
Vrid ur bäverpälsen över grytan, koka upp med buljong. Stoppa i bävrar, svamp eller vad du nu känner för. Krydda. Lämna så tills bävern känns som älgkött när du petar på den.
Största fördelen med denna kulinariska sensation är att man kan ha soppan stående ett par dygn och äta lite när man känner för det. Som man brukar säga; "Finns det bäver med i bilden, kan det inte gå fel." Lycka till!
Just det här inlägget var väl sådär, men du har fan dina poänger här och där. Snyggt byggt.
Fy fan hihi :P
Haha usch! Svamp är ju jätteäckligt! Haha :D:D
Hej igen!
hehe ja klart.. helskön verkar du! =)
Jag prenumererar redan på den.. Det kände jag ju direkt att jag måste göra :P Kan ju inte missa nåt från den här tokiga bloggen ;) haha
Om du vill, så skulle jag bli glad om du prenumererade på min blogg också=) Men bara om du känner för det..
Mvh
Sandra
Haha du e verkligen nåt extra ;) Nej klart det inte gör något.. det e ju frivilligt.. och verkar ju va lite speciellt med egna idéer för dig hehe :P
Bara kul!
Jag följer iaf din ;)
So tell me.. vad e du för en människa då?
Haha ok! sorry haha.
Ja jag borde också lägga mig nu.
Tyvärr har jag ingen yxa.. men går det bra med en kniv istället?
Godnatt på dig
sv: Haha jag vet faktiskt inte! har aldrig ätit bäver :D
Din blogg är så jävla lame lol fggt
Sorgligt men sant så finns det en kille här "på byn" som brukar tillverka sin egen "bävermûsli".
Enligt honom kan man hålla sig mätt i 6 timmar på den.
Great!