De sju dödssynderna

Allt det där om att älska sin nästa och att icke hava begär till sin nästas hustru var nog bra för sin tid, men vårt samhälle har mer svårtolkade do:s and don't:s (och vem är egentligen den där "nästa"?). Här kommer Viktiga Kunskapers uppdaterade lista på sju synder som skickar dig direkt till helvetets innersta krets.

1. Att ringa folk på nätterna, aspackad

Det finns inget värre än folk som ringer och skriker, gråter, skrattar eller pratar om hur fulla/ledsna/gamla/unga/fula de är. Särskilt inte när man sover.

2. Att skicka quizinvites till "alla vänner" på Facebook
Fejjan är illa nog också utan alla dessa tillägg. När man loggar in får man gamla klasskompisar man trodde var dödas privatliv och könssjukdomar upptryckta i ansiktet. JAG VILL INTE VETA. Dessutom ägnar de sina patetiskt tomma dagar åt att göra quiz som "Vilken råddjurstyp är du?" och "Åt vilket håll maler dina käkar när du tuggar tuggummi?". Spännande! Så jävla svårt är det inte att kryssa ur rutan.

3. Barnvagnar
Alla sorter, alla platser. Gör man inget väsen av sig, så okej. Men ska man bete sig som en inavlad korsning sjukpensionär/pansarvagn och gnälla över framkomligheten samtidigt som man kör över vanliga människors hälar blir det skärselden på studs.

4. Att vara Carola
Antalet människor som känner sig träffade begränsas ju lite, men ni fattar.

5. Alternativa klyschkids

Eller vem som helst. Om du använder dig av fraser som "man blir kär i personen, inte könet" och "jag kör min egen stil, för jag vågar vara mig själv!" vet du vad som händer - ner till Hin Håle.

6. Att göra skidbacke i osten
Man äter ost i skivor. Om vi åt den i block skulle skidbacksproblemet vara löst. Människor som hyvlar ost som om de hade klövar kommer i framtiden inte att få äta ost alls.

7. Att fråga om bussen gått vid en busshållplats

Det finns folk som helt allvarligt går fram till en och frågar om bussen har gått. Klart den inte har, retard! Då hade jag väl inte stått här och stirrat.


Glöm för all del inte att nominera det absolut fulaste djur du vet i en kommentar till föregående inlägg!

Kommentarer
Postat av: Lina von Tratt

Men angående #7... Det kan ju gå flera olika bussar från samma hållplats? Eller frågar folk dig det vid hållplatser där det bara går en enda linje?2009-05-05 @ 13:45:40
URL: http://kollektivet-tratten.blogspot.com
Postat av: Kebby

HAHAHHA sant om klych-kids :D

2009-05-06 @ 15:26:45
URL: http://geeksquad.blogg.se/
Postat av: Elina

Medtanke på hur mycket du nämner carola börjar jag undra varför inte Tomas Dileva? Han är 20 gånger värre? Mannen bär ju för tusan klänning och är troligen carola i mansformat.!

2009-05-07 @ 21:53:37
Postat av: Erik W

Detta nog kanske det mest ärliga och underbara jag har läst. Äntligen en blogg av någon/några som inte är stureplansbimbo eller uppmärksamhetshora. Det är sånt här som gör livet värt att leva

2009-06-01 @ 01:20:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0