Bantningstips - bakom kulisserna

Hör upp nu, tjockisar! Det här är slutet för er platskrävande kroppshydda. Istället för att blockera luft och rike för oss vanliga icke-fetton, bör ni fila på beach 09-figuren. Vem vill påminna om kassler i trekantsbikini? Jag kommer att presentera åtminstone tre snorenkla genvägar till kiloras. Fast egentligen skulle ni svettas lite för det.

Det absolut snabbaste sättet är att kapa ett ben. Föreställ er vad ett tjockisben väger? Förmodligen lika mycket som jag. Och blodet man blir av med samtidigt..! Win. Till detta behöver du en såg eller annat vasst tillhygge. Vill du känna att du fått jobba lite för att nå din idealvikt tycker jag att du ska vrida loss benet.

Alternativ två; fettsugning. Det behöver inte vara dyrt. Dammsugare och kökskniv kan göra underverk!

Slutligen, nummer tre, det mest uppenbara. Sluta äta! Hur tror du att bilringarna uppstod? Kan barnen i Afrika så kan du.




Här skulle det varit en bild på en tjockis, men det fick inte plats.




Kommentarer
Postat av: Ida

haha, du är grym ^^

2009-01-06 @ 17:54:14
URL: http://typexakt.blogg.se/
Postat av: Miss x Jung

hahahaha ^^

2009-01-06 @ 17:59:27
URL: http://asianhit.blogg.se/
Postat av: S-Pister

du har så rätt. En annan klassiker är löksoppan. Du kanske inte luktar så gott om fisarna på natten men du går ner 7 kg på 1 vecka om du bara förtär löksoppan. Löken behöver nämligen mer av kroppens energi för att förbrännas än den tillför.

recept

-6 gula stora lök

-1 morot

-3 liter vatten

Räkor har samma effekt men risken är att man blir rosa. Vår fabulösa flamingo har ju fått sin skära fågeldräkt av sitt räkmissbruk.

2009-01-09 @ 02:54:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0