Hur du blir en statusmänniska

Status på lunarstorm är sjukt passé och bling är bara för gangstas. Dyra skjortor och rolexklockor passar sig bara i vissa kretsar. Idag är den viktigaste dagen i ditt liv. Dagen då jag lär dig bli en person med all-roundstatus.

Steg 1:
Ditt första steg mot statusvärlden är att skaffa en guldtand. Det impar på alla möjliga. Gangstas för att det är bling, uteliggare för att du har förlorat en tand och haft råd att laga den och slutligen rika människor eftersom det är guld.

Steg 2:
Nu har du en guldtand, men det räcker inte. En rottweiler kan imponera en sorts personer, och en chihuahua kan tilltala en annan. Med andra ord är det helt sjukt hur hundsmak kan skilja sig mellan olika människor. Den enda lösningen här är att skaffa en hel kennel, eller ännu bättre - ett zoo!

Steg 3:
Guldtandad zoo- eller kennelägare kan tyckas mäktigt, men du behöver mer. Nu har du tre alternativ att välja mellan. Ett ninjasvärd, en motorsåg eller en bazooka. Oavsett vad folk säger så är det sjukt värt att hota sig till respekt och status.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0