Planera ditt eget land

Alla vantrivs någon gång. Även om vi inte kan komma på något konkret att förändra, finns det alltid grejer att gnälla på. Det är lätt att klaga på kommuner, regeringen, systemet, landet... Ta tag i saken då, era inkompetenta stolpskott. Hur lat får man bli? Skapa ett eget land! Det du först och främst ska tänka igenom har vi listat här. Ut och förändra världen!

Steg 1: Tänk ut ett bra namn
Kolla igenom en kartbok och inse att i princip vad som helst fungerar. Oavsett hur du tänker dig ditt land blir det svårt att göra människor uppmärksamma på att det finns utan namn. Skiter du i vilket och vill bo ensam har du verkligen krånglat till det onödigt mycket. Göm dig i en garderob eller grotta eller något.

Steg 2: Skaffa en utmärkande diktatorstil
Du kanske vill att ditt land ska vara demokratiskt, anarkistiskt eller bara bestå av solariebrända valrossar? Well, något ska väl dra igång hela alltet? Lika bra att denna någon är en stark personlighet. Saker som tidigare fungerat som snålskjuts är mustasch, rolig keps, krokig näsa och helskägg. Testa allt.

Steg 3: Tänk positivt
Kanske förändrar du inte världen, kanske slutar du ensam och bitter på tre köpta kvadratmeter i en bondes kohage. I så fall är det bara att kavla upp ärmarna och ta i igen. Bästa knepet är att tänka ”Vatikanstaten”. Kunde påven and the gang, så vore det väl fan om inte du skulle lyckas?


Hår i ansiktet, en "stark personlighet".

Kommentarer
Postat av: Anonym

Helt underbart inlägg!

2009-08-29 @ 01:23:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0