Att skapa kaos i grupp

En del aktiviteter får människor att samlas i tusental. De flesta av dessa är helt jävla poänglösa och borde gå att göra roligare saker av. Demonstrationer är ett bra exempel. Klart det är knepigt att kontrollera 8000 pers, inte ens polizei lyckas, men det finns ett par bra sätt.

Om du är ensam:
Hypnos är överlägset bäst, tyvärr behärskar väldigt få konsten. Blir lätt lite löjligt om du står och viftar med fingrar och ögon och sedan springs ned av arga kängpunkare med mäsk i nävarna. Istället väljer du att själv springa rakt igenom massan med en spruta i näven och sätta den i allt som lever, samtidigt som du skriker något i stil med "Gud straffade mig, jag straffar världen!”. Sprutan kan du fylla med något dödligt ormgift. Ett tredje alternativ är att plocka fram en stor jävla kniv och hugga vilt omkring sig. Funkade för den där tysken som skapade panik, och panik sprider sig. Som om inte det var nog råkade den första snubben han gav sig på ha HIV, synd om de övriga femton. Hur som, dra dig tillbaka och betraka spektaklet.

Om du har 400 starka kompisar:
Kedja ihop era händer, en arg badsugen flodhäst ska inte kunna dela på er, ställ er på rad och attackera bakifrån. Sänk så många som möjligt, men undvik att trampa på dem. Inga döda, alla nere ger maxpoäng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0