Roliga saker att stoppa i en microvågsugn

Ibland blir dagarna längre och mer utdragna än man tänkt sig, därför har jag sammanställt en guide till underhållande saker att göra med en microvågsugn. Fördelarna är många; roliga ljud, nya dofter, lärdomar för livet, tidskrävande. Särskilt städningen.

Det mest uppenbara, och roligaste, är att micra husdjur. Din lillasyster har säkert en undulat eller så. Vill du utveckla kan du till exempel värma fiskar flytande i soppa (de både steks och kokas, samtidigt!), eller en hel hund om den får plats i micron. Du anar inte hur många timmar som kan slås ihjäl såhär. Övriga bra saker är till exempel en brödrost. Jag har inte provat och vet inte vad som händer, men jag rekommenderar det varmt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det finns väl en hemsida där man ser vad som händer när man micrar olika saker? Är en kamera i micron och så ser man i realtid när de micrar ägg, marschmallows och likande :)

2009-02-01 @ 00:14:39
Postat av: Anonym

Det där är fan bara sjukt, ja menar vem är så dum o lägger sitt husdjur i en mikro o låter dom dö där inne ? :S det är fan bara stört...

2009-02-01 @ 15:43:11
Postat av: Pusslaren

testa ahlgrens annars... mindre morbidt men minst lika gott :]

2009-02-01 @ 18:24:26
URL: http://www.pusslaren.blogspot.com
Postat av: evve

haha kolla han/hon som tog inlägget seriöst då xD

2009-02-06 @ 00:34:19
URL: http://eeveliinaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0